Breadcrumb

Eduki publikatzailea

Elikadura burujabetza Donostiako elkarte gastronomikoetan. 2017

Proiektu honen helburu nagusia da donostiarrei elikadura burujabetzaren kontzeptuari buruzko prestakuntza ematea eta horren gainean sentsibilizatzea.

Elikadura burujabetza Donostiako elkarte gastronomikoetan. 2017 img

Horretarako, hiru ekintza argi planteatzen dira:
 
  • Lehenik, elikadura burujabetzaren kontzeptua ezagutzera ematea Donostiako gastronomia elkarteetako kideei, eta, horrekin, kontzientzia kritiko bat sortzea gure egunerokoan aplikatzen dugun garapen sostengaezineko ereduaren gainean.
  •  Bigarrenik, tresna eta esperientzia praktikoen bidez sentsibilizatzea pertsona horiek, gure inguruan dugun garapen ereduaren ordez zer beste aukera dauden ikus dezaten.
  •  Hirugarrenik, herritar guztiei helaraztea proiektu honetan landutako tresnak.
 

 

Donostiako Udala: 19.653 €
Entitatea:

Mugen gainetik